مقالات مقالات .

مقالات

طرز تهیه حلوا ساده و زعفرانی 

 حلوا یکی از شیرینی‌های قدیمی ایران است که در دسته محبوب ترین دسرهای غذایی به شمار می‌آید. حلوا از جمله دسرهای سرو شده در مراسم‌های عزا نیز می‌باشد به همین علت بیشترین شیرینی ایست که هر یک از افراد چندین بار آن را چشیده و مزه آن را می‌پسندد. حلوا ی ساده از جمله دسرهای محبوب شب‌های ماه رمضان نیز محسوب می‌شود. حلوا همانند اکثر غذاها چندین نوع مختلف دارد که از این انواع علاوه بر حلوا ی ساده و مجلسی می‌توان به حلوای شیر و حلوای هویج اشاره کرد.

مواد لازم برای تهیه حلوای مجلسی
آرد گندم ۲ پیمانه
کره (یا روغن) ۲۵ گرم
گلاب ۳/‏۱‬ پیمانه
شکر ۵/‏۱‬ پیمانه
روغن (یا کره) ۱ پیمانه
پودر هل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شله زرد + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت شله زرد نذری
طرز تهیه کاچی با آرد برنج یا آرد گندم + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله پخت کاچی رژیمی
طرز تهیه رنگینک مجلسی + نکات کلیدی و آموزش مرحله به مرحله تهیه رنگینک رولتی
طرز تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته + نکات کلیدی تهیه انواع فرنی
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی + نکات کلیدی تهیه زولبیا رژیمی

طرز تهیه حلوای مجلسی
طرز تهیه حلوا ساده و زعفرانی مجلسی + نکات کلیدی

مرحله اول

ابتدا قابلمه‌ای را با یک پیمانه آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس شکرها را به آن اضافه کنید و با قاشق آنها را هم بزنید تا کاملاً شکرها حل شوند.

مرحله دوم

پس از آنکه از حل شدن دانه‌های شکر مطمئن شدید، زعفران‌های آسیاب شده را به همراه گلاب و پودر هل به مواد درون قابلمه اضافه کنید. توجه کنید که پس از مخلوط شدن مواد، دیگر نیازی به حرارت طولانی مدت نیست.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید و سپس به سراغ الک کردن آردها بروید. سه بار بعد از الک کردن آردها، آنها را درون تابه بریزید.

مرحله چهارم

آردها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملاً طلایی رنگ شود و بوی خامی آرد از بین برود.

مرحله پنجم

ظرف دیگری بردارید. کره را درون آن روی حرارت ذوب کرده و آرام آرام به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل و طلایی رنگ شوند یا از روغن استفاده کنید.

مرحله ششم

در این مرحله شهد حلوا که مخلوطی از آب و شکر بود را به آرامی به حلوا اضافه کنید و هم بزنید. توجه کنید که شعله کم و ملایم باشد.

مرحله هفتم

مطمئن شوید که مواد شهد کاملاً با حلوا مخلوط شده است. حالا می‌توانید حلوای خمیری مانند را به درون ظرف مورد نظر منتقل کنید و روی آن را با خلال پسته، خلال بادام و پودر نارگیل تزئین کنید.
منبع: /https://www.imna.ir/news/490128


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۵۹:۱۳ توسط:admin موضوع: نظرات (0)